Blomsterideer med Havtorn...

Blomsterideer med Havtorn...

Det er så koldt derude og sneen er endelig kommet.  Hold nu op hvor det pludseligt blevet koldt. MEN jeg syntes nu det er skønt - sneen lyser op i en mørk januar måned - og jeg nyder, at det våde triste vejr er væk for en stund:-)

På min tur med hunden i dag… (og jo jeg måtte ud og lufte den(skrev på FB i dag om hunden måske kunne lufte sig selv!!) det kunne den så ikke) 

støtte jeg på disse smukke grene.

Det er ikke meget farver der er at finde derude i naturen lige nu - så jeg måtte strakt over og se hvad det var for noget der lyste op i det fjerne:-) 

Tænk sig - HAVTORN - og er de ikke fantastisk smukke? 

Der skal ikke meget til for at skabe liv inden for på bordet - og lige nu pynter de smukke grene lagt på et fint træ fad mit spisebord:-)

havtorn, blomsterideer, blosmter, blomsterdekorationer, blomster dekoration,
Havtorn, blosmterideer, blomsterideer

Skynd dig ud - måske med hunden eller bare for at få frisk vind i kinderne. Måske er du lige så heldig som mig, at støde på så smukke nogle grene:-) eller måske finder du noget helt andet og meget bedre.

Rigtig dejlig dag til dig derude.

Mange søde blomster hilsner fra 

Annie Dorthe Sandholm, din blomsterinspiratør

 

Tiden løber...

Tiden løber… og jeg fik ikke ønsket dig og alle de andre her på bloggen en rigtig glædelig jul:-) Det er jeg bare så ked af, men...

December måned er bare gået så stærkt.

Jeg har altid travlt i december - men i år har det været ekstra meget.

I november og december måned har jeg hjulpet i en lille ny blomsterbutik i Give - Sternberg Blomster. Tiden er fløjet afsted - og vi har haft helt vildt travlt.                                                                                     

Jeg kan ikke sige det tit nok, men jeg er så taknemmelig for, at få lov til at arbejde med det som  jeg elsker allermest - BLOMSTER:-) 

Det gør mig glad og som en ekstra lille bonus - har jeg også fået lov, at snakke med alle de glade kunder. Jeg har nydt i fulde drag - ikke mindst den direkte kontakt med butikkens kunder. Det giver smil på læben og energi til masser af smukke blomsterdekorationer. 

I morgen er jeg atter og finde i butikken. Masser af kunder kommer forbi, at hente smukke blomsterbuketter og dekorationer til endnu en festlig aften.

Blomsterdekoartioner, blomsterdekoartion, sommerdekoartion, bordpynt, festbord, bordpynt, jordbaercocktails, jordbær, cocktail, brudeslør, sommerferie, natur, sommer, sommerliv, haven, have, bordpynt, fest, dekorationer, inspiration, blomsterdekorationer, blomster, blomsterideer, blomsterekspert,  blomster på den nemme måde

Jeg vil gerne ønske dig et rigtig godt nytår og et lykkebringende nytår. Tak fordi du følger mig her på bloggen. Det er jeg dybt taknemmelig for. 

Jeg vil i 2016 give dig mere dejlig inspiration til blomster på den nemme måde:-)

Mange søde nytårshilsner fra

Annie Dorthe Sandholm, blomsterinspiratør

 

Juledekorationer med smukke tranebær...

Juledekorationer med smukke tranebær.

Elsker november og december måned. Det er godt nok mine travleste måneder - men til gengæld laver jeg det, jeg elsker allermest.

Købte forleden en bakke af disse smukke tranebær:-)

blomsterideer, blosmterdekorationer, blomster dekoartioner, jul, juledekoartioner, jule dekoartioner,

Jeg har brugt dem før i mine juledekorationer - men kunne ikke lade dem stå i butikken. De skal også brugen til noget i år igen.

De har den smukkeste farver og de kan bruges til så meget her til jul.

Lavede dette smukke tranebær hjerte:-) får se hvad der bliver ud af de andre. Måske en lille nem juledekoration.

Tranebær, blomsterideer, jul, dekorationer, blomsterdekorationer, jule dekoartioner, juledekorationer,


God lørdag til Jer alle derude.

Mange blomster hilsner fra 

Annei Dorthe Sandholm, Din blomster inspiratør