Bordpynt der virker!!

Bordpynt der virker!!

Det virker!!

Det er lørdag sidst på eftermiddagen. Min ældste søn Simon's gode ven Søren kommer op i vores køkkenalrum for at sige farvel. Velopdragen dreng, ikk´? Han skal hjem og vi skal have gæster. Han stopper op, kigger på mit bord, som allerede er dækket op med små friske blomster og klar til gæster.

Søren siger, ”ej hvor er det et flot bord du har dækket!”. Hold nu op hvor blev jeg overrasket! Takkede mange gange og sagde farvel.

Okay, nu tænker du nok, hvorfor fortæller jeg dig denne historie? 

Jo, for ser du… Selv små ting i hverdagen gør en forskel! Det gør de virkelig! Det er en rigtig god idé, altid at have en frisk blomst i hjemmet - det virker bare!

Det kan gøres meget simpelt og nemt. Det vigtigste er bare at du gør noget! Det giver lysten til at gøre mere og det giver selvtillid og velvære.

Dét jeg egentligt bare gerne vil sige er:  At selv om vi alle har travlt og ikke syntes vi har tid...så bare gør det alligevel, smæk et par flotte blomster på bordet! Dine gæster lægger helt klart mærke til det. Bring naturen ind i hjemmet!

Jeg er helt sikker på, at når en teenager på 15 år ser forskellen på et dækket bord og et veldækket bord, med nogle små hurtige blomsterdekorationer, ja så gør gæsterne det også.

Og så har jeg selvfølgelig lidt inspiration til dig med en helt vild nem, men ikke desto mindre smukt dekoration. Bare klik på nedenfor og se hvad det handler om.

Mange dejlige efterårshilsner fra

Annie Dorthe Sandholm Blomterinspiratør

Og hov, jeg var næsten lige ved at glemme at spørge dig om du har brug for inspiration til jul?  Jeg afholder nemlig workshops og det ville være skønt hvis du kunne have lyst til at komme. Jeg vil rigtigt gerne møde dig! Hvis du tilmelder dig en af mine hyggelige workshops inden den 1. November klokken 23.59,  så modtager du min nye e-bog helt og fuldstædigt GRATIS. Links finder du nedenfor:

Juleworkshops

Min Spritnye e-bog