Blomsterideer - Hvad ser du?

Blomsterideer - Hvad ser du?

Hvad ser du?Når jeg er ude i skoven eller i haven, så falder mit blik straks på noget jeg kan bruge til at skabe smukke dekorationer med. Jeg ser de smukke grønne æbler, kvæder, snørklede grene, blade med sjove former og meget mere. Farverne optager mig meget – og lige nu er der netop stadig grønne æbler, kvæder og boghvederør – og ja, de er stadig lysegrønne og forfriskende at se på.

Men, tjaa… det er jo sådan jeg ser – med mine øjne! Der er jo mange måder at se på – og vi er jo rigtigt meget påvirket af hvad der rører sig i vores tanker. Nogle ser sikkert på æblerne og tænker på æblekage eller æblekompot og brombær og hyben til at lave dejlig marmelade af. Andre spotter måske dyrene i skoven eller en træstub der ligner en trold og lader fantasien løbe.  Hvad mon DU ser, når du er i skoven eller haven? Er det farverne, er det formerne eller måske det spiselige?

Èn ting er helt sikkert og fascinerende – og det er, at farverne konstant skifter i naturen. Lige nu er vi jo på vej ind i efterårets dejlige varme farver; orange, okker, røde og gyldne brune nuancer – MEN, det er stadig ikke slut med de lysende og friske farver – og dem holder jeg meget af – og vil gerne holde fast i dem så længe de er her. Det lyser så smukt op indenfor med de lysegrønne og hvide farver. Der er stadig mange træer og buske med bær og frugter og hasselnødderne sidder så fint på grenene lige nu – helt lysegrønne. Gå en tur i skoven og haven og saml nogle grene med bær, nødder eller frugter, sæt disse sammen med blomster – så kan du skabe de smukkeste dekorationer – helt enkelt.

Jeg har til ”Månedens idé september” brugt grønne æbler og æblegrene. Ud af det har jeg lavet en dejlig lysegrøn dekoration – inden æblerne forvandler sig til røde saftige æbler lige til at sætte tænderne i.

Når mørket falder på og vi går fra sommertid til vintertid – får vi helt automatisk mere lyst til at skabe noget smukt til vores hjem. Vi har brug for noget der behager vores øjne indendørs nu, hvor alt bliver mørkere og koldere udenfor og nu hvor vi skal tilbringe mere tid inde i stuerne. Vi har igen brug for stearinlys på bordet og smukke blomster i dejlige farver.

Så min opfordring er at du lader dine øjne gå på opdagelse efter de smukke og sprøde farver derude og lad dem komme ind i dit hjem og sprede glæde og lys. Hvad mon du ser når du kommer derud? Spændende ikke?

Mange farverige hilsener fra

Annie Dorthe Sandholm

Din Blomsterekspert

P.S. Kunne du tænke dig en af mine blomsterbøger GRATIS? Det kan nemlig godt lade sig gøre hvis du deltager på en af mine workshops. Mine workshops er perfekte til en venindedag eller en dag med kollegerne eller familien. Jeg holder jævnligt workshops afstemt efter årstidens materialer.

Jeg er altid frisk på et spændende arrangement.

Min vision er at skabe inspiration for andre – og jeg er selvfølgelig interesseret i at få mit budskab ud til så mange som muligt. Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud på info@blomsterideer.dk – så finder vi sammen ud af hvordan, hvor og hvornår. Alle deltagere på workshoppen vil få en af mine blomsterbøger HELT GRATIS.