Blomsterdekoration med smukke roser

Blomsterdekoration med smukke roser

Ferien breder sig langsomt over det ganske land - er den mon også nået til dig? Jeg har ferielukket shoppen, pakket familien sammen og er draget afsted. Det er sjovt med inspiration, når du tillader det og giver den næring, så vokser den. Gennem de sidste par år har inspirationen og kreativiteten virkelig fået lov at regere i mit liv, så det betyder også at den dukker op på alle mulige og umulige tidspunkter. Og med al den fantastiske (og til tider meget forvirrende teknologi) så kan jeg dele den på et øjeblik. Så følg med enten på Facebook eller Instagram hvor jeg lover, at der dukker øjebliksbilleder op.

Efterårets kursusprogram Inden ferien startede for alvor gik jeg i gang med at kigge på efterårets program for blomsterkurser og der kommer helt sikkert noget for enhver smag.

Roser_blog_Blomsterideer

Det allerførste bliver "Havens Dag". Et kursus i min egen have - noget jeg længe har drømt om og nu fører ud i livet. Alle kan være med, uanset niveau, også hvis du slet ikke er kommet i gang endnu, men bare gerne vil i gang. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

Jeg håber du vil nyde din ferie,

Havens Dag, Blomsterkursus, Blomsterideer, Annie Dorthe Sandholm
Havens Dag, Blomsterkursus, Blomsterideer, Annie Dorthe Sandholm

De allerbedste blomsterhilsner

Annie Dorthe Sandholm, Blomsterinspiratør