Vinterinspiration med vintergækker

Vinterinspiration med vintergækker

Spirer du?

Et nyt spirende år er sat i gang - yes!Frem myldrer idéerne og lysten til at lade nye tanker blomstre.

Det er lidt ligesom med naturen; spirerne står på spring og samler kraft - også selvom der er koldt og hvidt derude - meeen - næsten lige om hjørnet venter varmen og det hele vil snart vokse og blomstre.

Hvad med dig?

Er der også spirende fornemmelser og tanker hos dig?

Er du klar til et nyt år med en masse inspiration og smukke farver? Jeg er klar!  - og jeg glæder mig til at dele min passion for blomster med dig!

Jeg kan kun opfordre dig til at nyde den tid hvor så meget er nyt - nyt liv vokser op af jorden og solen kommer snart og får mere magt, så alt kan blomstre og leve i fulde kraft.

Tja… - her taler jeg ikke kun om plantelivet, det gælder jo også for vi mennesker - ikk? Nyd det nye, en ny start, et nyt år - nye tanker, nye idéer - yes!

Det giver bare en masse energi og glæde!

Nyt på tapetet!

Der er nye tiltag på vej herfra også.  Jeg glæder mig sådan! I år vil jeg lave en ny bog med blomsteridéer og  jeg ville elske hvis du kunne komme med input! – Er der måske nogle blomster du kunne tænke dig inspiration til? eller måske ønsker du idéer til dit festbord? Bare skriv til mig på mail eller på Facebook! Så bliver jeg glad!  Så snart bogen kommer på gaden, vil du være den første der får besked!

Inspiration fra mig til dig i dag:Pynt op med friske løg - f.eks. vintergækker, hyacinter eller krokus i en kurv sammen med noget mos. Du behøver ikke fylde kurven ud med løg - men evt. bare sætte dem i et hjørne og så lade det grønne mos være en del af det smukke syn.  Jo mere enkelt jo bedre! Kurven kan du stille både udenfor og indendørs - og så leder det tankerne hen på foråret.

Kunne du tænke dig at få mere inspiration, så kan du tilmelde dig “Månedens Idé” - og hver måned får du nye inspirationer og en video tilsendt fra mig. Månedens Idé

Rigtig god weekend!

Mange spirende blomsterhilsener fra

Annie Dorthe Sandholm, Blomsterinspiratør

Blomsteridéer.dk