Blomsteridéer på tur - Holland & de fantastiske tulipaner

Blomsteridéer på tur - Holland & de fantastiske tulipaner.

- indimellem går drømme bare i opfyldelse! Efter år med ønsket tog jeg Blomsteridéer på langfart til Holland og havde en helt igennem fantastisk tur.

Tulipaner i overflod

Der har været mange højdepunkter for mig på turen. Men det der var helt særligt for mig, var da vi fik et tip om en tulipanmark-rute af en mand i vejkanten der solgte tulipaner. Forestil dig at du kører gennem Danmark en sen sommer med marker der bugner af vores hjemlige afgrøder. Og forestil dig så, at det i stedet for havre, hvede, rug, raps eller hvad nu end du ser, at det så i stedet er tulipaner! Tulipaner i rækker og rækker og rækker. Forestil dig farveeksplosionen og duften. så har du en idé om, hvordan det var. For mig bliver det noget jeg sent glemmer.

 

Verdens største blomsterauktion

Amsterdam er en skøn lille by, hvor du kan gå til alt og nyde storbyslivet mellem alle de smukke gamle huse og alle de hyggelig kanaler. Og vejret var med os, smuk sol på hele vejen igennem.

Vi startede fredag at besøge verdens største blomsterauktion – FloraHolland.

Der så vi alle de smukke blomster komme ind fra hele verden for at blive solgt på auktion og sendt videre ud. Der er så mange blomster, ”blomstertoge” og medarbejdere som suser rundt i de kæmpe store haller og pakker blomster – da alt skal ud samme dag.

Besøg i Keukenhof

Keukenhof er et must, hvis du vil se tulipaner. Parken er pyntet med 7 millioner løg og er en kæmpe turistattraktion. Den er meget smuk og velholdt.Endnu bedre er at den ligger omgivet af smukke marker fyldt med smukke tulipaner og hyacintløg.

Alt i alt en fantastisk tur - er du som jeg glad for tulipaner kan jeg klart anbefale dig at komme afsted (og ikke vente årevis som jeg gjorde)

Blomsterideer i Holland, Blomsteridéer.dk, blomster, idé, idéer, Annie Dorthe Sandholm, blomster på den nemme måde
Blomsterideer i Holland, Blomsteridéer.dk, blomster, idé, idéer, Annie Dorthe Sandholm, blomster på den nemme måde

De allerbedste Blomsterhilsner

Annie Dorthe Sandholm, Blomsterinspiratør