Tiden løber...

Tiden løber… og jeg fik ikke ønsket dig og alle de andre her på bloggen en rigtig glædelig jul:-) Det er jeg bare så ked af, men...

December måned er bare gået så stærkt.

Jeg har altid travlt i december - men i år har det været ekstra meget.

I november og december måned har jeg hjulpet i en lille ny blomsterbutik i Give - Sternberg Blomster. Tiden er fløjet afsted - og vi har haft helt vildt travlt.                                                                                     

Jeg kan ikke sige det tit nok, men jeg er så taknemmelig for, at få lov til at arbejde med det som  jeg elsker allermest - BLOMSTER:-) 

Det gør mig glad og som en ekstra lille bonus - har jeg også fået lov, at snakke med alle de glade kunder. Jeg har nydt i fulde drag - ikke mindst den direkte kontakt med butikkens kunder. Det giver smil på læben og energi til masser af smukke blomsterdekorationer. 

I morgen er jeg atter og finde i butikken. Masser af kunder kommer forbi, at hente smukke blomsterbuketter og dekorationer til endnu en festlig aften.

Blomsterdekoartioner, blomsterdekoartion, sommerdekoartion, bordpynt, festbord, bordpynt, jordbaercocktails, jordbær, cocktail, brudeslør, sommerferie, natur, sommer, sommerliv, haven, have, bordpynt, fest, dekorationer, inspiration, blomsterdekorationer, blomster, blomsterideer, blomsterekspert,  blomster på den nemme måde

Jeg vil gerne ønske dig et rigtig godt nytår og et lykkebringende nytår. Tak fordi du følger mig her på bloggen. Det er jeg dybt taknemmelig for. 

Jeg vil i 2016 give dig mere dejlig inspiration til blomster på den nemme måde:-)

Mange søde nytårshilsner fra

Annie Dorthe Sandholm, blomsterinspiratør